Persoonlijke uitvaart

De Arnhemse Koepelkerk is een intieme locatie voor een persoonlijke uitvaart. Daarnaast is het voor mensen die in Arnhem zijn geboren en getogen heel mooi om de uitvaart vanuit een typisch Arnhemse locatie, midden in de stad te laten plaatsvinden.

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn ook uitvaarten onder druk komen te staan. Daardoor mogen er slechts 100 mensen aanwezig zijn bij een uitvaart. Vanwege de 1,5m maatregel van de overheid kunnen veel locaties een groep van 100 personen niet kwijt. Gelukkig kun je in de Koepelkerk wel terecht. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten. Heb je interesse in een persoonlijke uitvaart vanuit de Koepelkerk? Meld dit dan bij jouw eigen uitvaartverzorger. De Koepelkerk staat open voor iedereen, of je nu gelovig bent of niet.

De kosten voor de huur van de kerk bedragen € 408,-. Over dit bedrag hoeft geen btw betaald te worden. Van 1 oktober – 30 april is er een verwarmingstoeslag. Dit is 10% van de kale huurprijs.

Catering

Voor catering rondom de uitvaartplechtigheid kan gezorgd worden. Dit kan bijvoorbeeld een kop koffie/thee met cake zijn, maar ook een uitgebreide maaltijd.

Neem contact op met de beheerder/koster om de mogelijkheden te bespreken.

Livestreaming

Wil je meer mensen mee laten kijken met de uitvaart van jouw geliefde? En is daarnaast ook niet iedereen in de gelegenheid om daadwerkelijk live aanwezig te zijn? De Koepelkerk beschikt over moderne camera’s en andere apparatuur om de uitvaartplechtigheid in HD kwaliteit te kunnen livestreamen. Hiervoor werken wij samen met onze vaste partner Livestream Nederland.

De kosten voor het livestreamen van alleen de uitvaartplechtigheid zijn € 199,- excl. 21% btw.

Wil je in aanvulling daarop ook het gedeelte bij de teraardebestelling uitzenden, dan zijn de kosten € 399,- excl. 21% btw.

Informatie over de fotografie

Fotograaf: CG-Fotodesign

koster@koepelkerk.nl | +31 6 109 789 61

Ruimte huren?

Ben je op zoek naar een mooie ruimte voor een stijlvolle gebeurtenis?

Voor informatie over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met de koster van de Koepelkerk via koster@koepelkerk.nl of tel. 06- 109 789 61.

Koepelkerk: Jansplein 60, 6811 GD Arnhem.
Achter de Koepel: Janspoort 2, 6811 GJ Arnhem.