Lid worden?

Bezoek je regelmatig de diensten in de Koepelkerk of in de Kruiskerk? Ben je op zoek naar een bloeiende gemeenschap waar je je geloof kunt belijden en waar je vrienden kunt ontmoeten die net als jou werk maken van geloof, relaties en zingeving? Wij geloven dat daar iets heel moois achter zit. Namelijk dat God op zoek is naar jou. God, de bedenker en schepper van alle dingen is geinterreseerd in jou. Dit fantastische wonder willen we graag met je delen. 

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar info@koepelkerk.nl of vul het contactformulier in. Geef daarbij je naam en adres op. Wij hebben in onze gemeente ouderlingen die gekoppeld zijn aan kringen en wijken. De ouderling die het betreft neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. 

Vragen?

Veel nieuw aangemelde leden hebben de volgende vragen;

Hoe krijg ik toegang tot Mijn Koepel? 

Hiervoor heb je een lidnummer nodig. Deze vraag je aan bij het kerkelijk bureau. Zodra je een lidnummer hebt ontvangen kun je een account aanmaken op deze website.

Hoe meld ik mij aan voor de Nieuwsbrief?

Aanmelden doe je door je e-mailadres op geven in het aanmeldformulier in Mijn Koepelkerk. Na aanmelden ontvang je tweewekelijks een mail met een link naar Onder de Koepel. De nieuwsbrief Onder de Koepel kun je ook downloaden in Mijn Koepelkerk, nadat je account is goedgekeurd.

Andere vragen?

Mail naar communicatie@koepelkerk.nl

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation