De live kerkdiensten van de Koepelkerk gaan weer beginnen.

De live kerkdiensten van de Koepelkerk gaan weer beginnen.

Bij de persconferentie van dinsdag avond 15 februari maakte minister Kuipers bekend met welke drie stappen ook de samenleving weer open gaat. De tweede stap betekent voor ons dat we de kerk voor de komende zondagochtendienst nog niet onbeperkt kunnen openen. We zijn immers tegen het hanteren van toegangsvoorwaarden zoals het tonen van de QR-code. De afschaffing […]

Bij de persconferentie van dinsdag avond 15 februari maakte minister Kuipers bekend met welke drie stappen ook de samenleving weer open gaat. De tweede stap betekent voor ons dat we de kerk voor de komende zondagochtendienst nog niet onbeperkt kunnen openen. We zijn immers tegen het hanteren van toegangsvoorwaarden zoals het tonen van de QR-code. De afschaffing daarvan is pas voorzien bij stap 3 en dat geldt vanaf vrijdag 25 februari a.s. 

Dit betekent concreet: 

  • voor de zondagse dienst van 20 februari a.s. hanteren we nog eenmaal het inschrijfsysteem (dat voorziet in een maximum aantal bezoekers van rond de 170 (gebaseerd op de 1,5 meter beperking). We vragen de bezoekers om komende zondag een mondkapje te dragen voor in de omlopen;
  • vanaf zondag 27 februari is er weer toegang voor eenieder. Dan hanteren we geen inschrijfsysteem meer. Ook niet om het maximum van 500 bezoekers in de gaten te kunnen houden. In principe zijn er momenteel 500 zitplaatsen in de kerk.

Vanwege het nu nog eenmaal hanteren van het inschrijfsysteem vindt u hieronder de link om u voor komende zondag aan te melden.

aanmelden.

Om bezoekers die graag wat extra ruimte om zich heen willen hebben tijdens de dienst ter wille te zijn, reserveren we vanaf zondag 27 februari 2022 weer het vak naast het orgel op de eerste verdieping. We zien er op toe dat de mensen daar op 1,5 meter van elkaar plaats nemen. Met het beschikbaar stellen van het aantal zitplaatsen in de kerk reguleren we op een praktische wijze het (voorlopig nog geldende) 500 aantal bezoekers criterium.

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation