Frisse lucht

Frisse lucht

Herken je de behoefte om op adem te komen naar een volle week, een moment te hebben om de natuur in te gaan en nieuwe energie op te doen? Elke zaterdagochtend is er ‘Frisse lucht’.

Een stiltewandeling van 1-1,5 uur waarin we de rust opzoeken aan de groene randen van de stad. Wandel mee en laat je inspireren!

“Kom met een open mind en laat je geest voeden met frisse lucht”

Tijdens de wandeling kun je genieten van de schoonheid van de natuur en in die natuur al wandelend en in stilte tot rust komen en groene energie op doen. Geïnspireerd door het christelijk geloof houden we een meditatieve oefening, luisteren we een podcast of neemt een gids je mee door de natuur. De meditatie kan aan de hand van een tekst zijn, een gedicht, een lied, een vraag. In ieder geval iets dat je vrijheid biedt en dat je onbezorgd kunt aangaan, of naast je neer kunt leggen. 

De eerste wandeling na de zomer is op zaterdag 3 september. We gaan dan naar het Arnhems Labyrint. 

Kijk voor alle informatie op de website van Frisse Lucht Arnhem. www.frisseluchtarnhem.nl 

Op de Facebooksite van Frisse Lucht vind je de startpunten. Frisse Lucht Arnhem is een initiatief van verschillende groepen en partijen met een christelijke achtergrond: Protestantse Gemeente, Koepelkerk, Hemelsbreed en Stadsklooster Arnhem. info@frisseluchtarnhem.nl

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation