Gezondheidscheck bij binnenkomst

Gezondheidscheck bij binnenkomst

Vanuit de overheid zijn wij momenteel verplicht om een gezondheidscheck aan te bieden als mensen onze gebouwen binnenkomen.

Als we met fysieke lijsten of briefjes gaan werken waar mensen hun gegevens op achter moeten laten, dan is dat een groot AVG risico. Ook is het dan heel lastig te achterhalen welke mensen er op welk moment in het gebouw waren. Het is dan bijna onmogelijk om de juiste mensen te contacten, mocht er een besmetting zijn.
Daarom hangen er nu bij de ingangen posters waarop een QR code en een link staan. Via deze link krijg je een korte gezondheidscheck om in te vullen. Daarnaast moet er een naam en een emailadres ingevuld worden. Als je liever niet je eigen naam invult, dan is dat geen probleem. Als het maar een kloppend emailadres is. 
De gegevens worden twee weken lang opgeslagen op een server waar nog wij, nog het bedrijf zelf bij kunnen. Na twee weken worden de gegevens automatisch gewist. Mocht er binnen die twee weken een besmetting zijn geweest, dan maak ik daar een melding van. Automatisch krijgen dan alle mensen die op dat moment aanwezig waren een email ter waarschuwing. 
Mochten er onoverkomelijke bezwaren zijn om deel te nemen aan de check, dan kunnen wij dat niet verplichten. 
Kijk voor meer informatie op www.bezoeklijst.nl 

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation