Samen leuke dingen doen maakt hun dag bijzonder

Samen leuke dingen doen maakt hun dag bijzonder

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de zorg en aandacht voor onze bewoners en deelnemers: mensen met een verstandelijke beperking. Als vrijwilliger bent u de extra helpende hand, de ondersteuning van onze vakmensen in de zorg. U maakt het voor onze bewoners en deelnemers mogelijk om actief mee te doen. Uw aandacht maakt voor hen een wereld […]

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de zorg en aandacht voor onze bewoners en deelnemers: mensen met een verstandelijke beperking. Als vrijwilliger bent u de extra helpende hand, de ondersteuning van onze vakmensen in de zorg. U maakt het voor onze bewoners en deelnemers mogelijk om actief mee te doen. Uw aandacht maakt voor hen een wereld van verschil.

Welke afspraken maken we met elkaar?

Onze bewoners, deelnemers en medewerkers kijken uit naar uw komst en vertrouwen op uw inzet. Samen met de bewoners/deelnemers, begeleider en verwant bereiden we de samenwerking goed voor en steunen we u in uw werk voor Elver.

Hoe doen we dat?

Om te beginnen ontmoet u de coördinator vrijwilligerswerk. Samen bespreken we wat u voor de bewoners/deelnemers van Elver wilt en kunt betekenen. De vraag van onze bewoners/deelnemers staat hierin centraal. Daarnaast gaan we uit van u mogelijkheden, wensen en interesses. Zo kunnen u en onze bewoners en deelnemers er beiden van genieten. U krijgt in het eerste gesprek ook informatie over alles wat Elver u kan bieden.

Meedoen of meer weten?

Bel 0314696911 of mail naar vrijwilligerswerk@elver.nl.

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation