The Marriage Course online

The Marriage Course online

Vanaf 3 februari 2021 wordt in Arnhem een online Marriage Course georganiseerd. Deze cursus is bedoeld voor ieder stel (jong of oud, lang of kort bij elkaar) en helpt je om je relatie te versterken en je dichter bij elkaar te brengen.

Iedere online cursusavond zijn er inleidende praatjes en filmpjes over het onderwerp, afgewisseld met oefeningen en opdrachten uit een werkboek waarmee je als stel samen aan de slag gaat. Tussen de cursusavonden door doe je samen huiswerkopdrachten. De Marriage Course gaat uit van christelijke principes, maar is zowel voor christelijke als niet-christelijke stellen relevant en toegankelijk.

Wanneer

Op 7 woensdagavonden: 3, 10, 24 februari, 3, 10, 24, 31 maart 2021

Waar

Via Zoom. Je krijgt voor elke bijeenkomst een uitnodiging per mail, met een link naar de online-bijeenkomst. Hoe laat: De Zoom-bijeenkomsten starten om 19.45 uur. Na een gezamenlijke start volg je als stel zelf thuis de presentaties en bespreek je de opdrachten. Om 22 uur sluiten we de avond weer gezamenlijk af.

Kosten

Max. € 15 per stel (moet nog definitief vastgesteld worden). Daarnaast bestel je de 2 werkboeken à € 7,50 zelf (nadere info volgt na aanmelding). Geef je op via: marriagecourse.026@gmail.com

Voor meer info kijk op de website van Marriage Course of de website van Tijd voor elkaar, op Facebook of informeer bij: Arjan en Lucy, 06 51754234 | Peter en Ilona: 06 40686201

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation