Pre Marriage Course online 2021

Pre Marriage Course online 2021

In november/december 2021 wordt een online Pre Marriage Course gegeven voor stellen in Arnhem en omgeving: Samen thuis op de bank in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie.  Tijdens vijf leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan je relatie! Wat houdt de Pre Marriage Course in? De cursus duurt […]

In november/december 2021 wordt een online Pre Marriage Course gegeven voor stellen in Arnhem en omgeving:

Samen thuis op de bank in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie.  Tijdens vijf leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan je relatie!

Wat houdt de Pre Marriage Course in?

De cursus duurt vijf avonden. Theorie en praktijk lopen op een aansprekende manier door elkaar. Eigenlijk komen alle onderwerpen, die belangrijk zijn om je relatie goed te houden of te verbeteren, aan de orde.

Wat zijn de onderwerpen?

  • Communicatie: praten en luisteren
  • Toewijding: tijd voor elkaar nemen, omgaan met ouders en schoonouders
  • Conflicten oplossen: omgaan met boosheid en vergeving
  • Liefde levendig houden: vriendschap en seksualiteit
  • Gedeelde doelen en waarden: gelijkwaardigheid en verbondenheid

Hoe zien de avonden eruit?

De avonden zijn erg relaxed, maar rustig achterover leunen is er niet bij. Het is wel de bedoeling dat jullie open en eerlijk alles samen doorspreken. We beginnen met koffie en lekkere hapjes. Daarna worden er korte inleidingen over de verschillende onderwerpen gehouden. Die worden afgewisseld met oefeningen en vragen die jullie met z’n tweeën bespreken aan de hand van een werkboekje.

Voor wie is de cursus?

Als jullie willen werken aan een sterke en blijvende relatie, is deze cursus echt iets voor jullie. De cursus is op christelijke uitgangspunten gebaseerd, maar heel praktisch en waardevol voor ieder stel. Met of zonder christelijke achtergrond, iedereen is welkom!

Wanneer:   Op 5 woensdagavonden: 3 november t/m 5 december 2021

Waar: via Zoom. Je krijgt voor elke bijeenkomst een uitnodiging per mail, met een link naar de online-bijeenkomst.

Hoe laat: De Zoom-bijeenkomsten starten om 19.45 uur (inloggen vanaf 19.30 uur). Na een gezamenlijke start volg je als stel zelf thuis de presentaties en bespreek je de opdrachten. Rond 22 uur sluiten we de avond weer gezamenlijk af.

Kosten: max. € 10 per stel (moet nog definitief vastgesteld worden). Daarnaast bestel je de 2 werkboeken à € 7,50 zelf (nadere info volgt na aanmelding).

www.premarriagecourse.nl

Geef je op via: marriagecourse.026@gmail.com | Arjan en Lucy Schipstra: 06 51754234

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation