Achter de Koepel

De Koepelkerk beschikt naast een prachtige kerkzaal ook over een aantal stijlvolle en moderne vergaderzalen die zich direct achter de kerk bevinden. De vergaderzalen Achter de Koepel zijn voorzien van moderne apparatuur en bieden met 9 kleinere en 3 grotere zalen ruimte aan 100 – 120 personen. De zalen worden op werkdagen overdag verhuurd door onze partner Geniet in de Weerd. Meer informatie kun je vinden op hun website Geniet achter de Koepel

Momenteel zijn de zalen van Geniet achter de Koepel overdag exclusief in gebruik. Geniet achter de Koepel ontvangt je graag bij Geniet in de Weerd, aan de Weerdjesstraat 168 te Arnhem. Geniet in de Weerd

Voor verhuur van de zalen Achter de Koepel in de avonden en de zaterdagen kun je contact opnemen met de beheerder van de Koepelkerk.

In de avonden worden de zalen veel gebruikt voor vergaderingen, cursussen en (zakelijke) bijeenkomsten.

De zalen Achter de Koepel kunnen natuurlijk prima worden gebruikt in combinatie met de prachtige en karakteristieke kerkzaal van de Koepelkerk.

De zalen van de Koepelkerk zijn 6 dagen per week te huur. (maandag t/m zaterdag) Op zondag zijn de kerk en het gebouw Achter de Koepel in gebruik voor kerkelijke activiteiten.

Contact

koster@koepelkerk.nl | +31 6 109 789 61 (voor avonden en weekenden)

wilfredo@genietindeweerd.nl |+31 26 365 52 95 (voor werkdagen overdag)

© 2024 Koepelkerk - Disclaimer - Privacybeleid - ANBI verklaring
Website realisatie: Pixel Creation